• Hollywood Glamour Secret 30th Celebration • Hollywood Glamour Secret 30th Celebration
• Hollywood Glamour Secret 30th Celebration • Hollywood Glamour Secret 30th Celebration 

Green People

Green People


Green People - luomukosmetiikkasarja tarjoaa kuluttajille luomu- ja luonnonraaka-aineista valmistettuja turvallisia, hellävaraisia ja tehokkaita tuotteita. Green People tuotteissa ei käytetä aineita, joiden tiedetään ärsyttävän ihoa tai aiheuttavan haittaa ympäristölle.

Suomen Green People tuotevalikoimassa olevien tuotteiden valmistukseen käytettävistä ainesosista yli 80% on sertifioituja luomuraaka-aineita. Tuotevalikoimasta 67% tuotteista sisältää yli 90% sertifioituja luomuainesosia. Tunnetut riippumattomat toimielimet (esim. SoilAssociation, Ecosert) ovat myöntäneet sertifikaatit.


Pakkaukset ovat kierrätettäviä eikä niitä ole kuljetettu lentorahdilla. Pakkauksissa on käytetty ainoastaan puhtaimpia, luonnollisia ja orgaanisia ainesosia, jotka on tuotettu käsin pieninä määrinä.

Näin varmistamme, että koostumukset ovat mahdollisimman tuoreita.

Green People Gentle Cleanse

Green People Gentle Cleanse puhdistusmaito 200ml

Pehmeä kosteuttava puhdistusemulsio ja meikinpoistoaine.

Gentle Cleanse puhdistaa ihon sekä meikin hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Erittäin riittoisa koostumus. Valmistuksessa käytetty mm. rohtosalkoruusua, kamomillaa ja kurjenpolvea joilla on ihoa rauhoittava ja tulehduksia parantava vaiktutus. Tuotteessa on 93,7% sertifioituja orgaanisia ainesosia.

Green People Fruit Scrub

Green People Fruit Scrub kuorintavoide 50ml

Luonnollinen syväpuhdistava kuorintavoide.

Fruit Scrub kuorintavoidetta käytetään kerran tai kahdesti viikossa kostealle iholle. Jauhetut aprikoosin kivet poistavat kuollutta ihosolukkoa poistamatta ihon luonnollisia öljyjä. Valmistuksessa on käytetty mm. mandariinia ja bergamottia, joilla on luonnollisia antiseptisia ja antibioottisia vaikutuksia. Tuotteessa on 91,26 sertifioituja orgaanisia ainesosia.

Green People Vita Min Mask

Green People Vita Min Mask naamio 50ml

Kosteuttava ja elvyttävä kauneusnaamio.

Auringonkukkaöljyä sisältävä Vita Min Mask naamio levitetään iholle. Naamion annetaan vaikuttaa 20min ajan ja huuhdellaan haalealla vedellä pois. Runsaasti välttämättömiä rasvahappoja sisältävä naamio ravitsee, kosteuttaa ja elvyttää ihoa jättäen ihon pinnan pehmeäksi. Halutessaan naamion jälkeen voi levittää vita min fix 24 –tunnin voiteen. Valmistuksessa on käytetty mm. hamppua, jolla on ihon ikääntymistä hidastava, tulehduksia parantava ja kosteutta sitova vaikutus. Tuote koostuu 92,43%:sti sertifioiduista orgaanisista raaka-aineista.

Green People Vita Min Fix

Green People Vita Min Fix kosteusvoide 50ml

Uudistava ja hoitava 24 -tunnin voide.

Tehokkaasti kosteusköyhää ihoa ravitseva Vita Min Fix voide sisältää runsaasti vitamiineja, mineraaleja sekä antioksidantteja. Optimaalisen hoitotuloksen saat aikaan käyttämällä yhdessä Fruitful Nights yövoiteen kanssa. Valmistuksessa käytetty mm. helokkia ja santelipuuta, jotka pehmentävät ja hoitavat ihoa. Tuote koostuu 94,37%:sti sertifioiduista orgaanisista raaka-aineista.

Green People Fruitful Nights

Green People Fruitful Nights yövoide 50ml

Hedelmäinen ihoa korjaava yövoide.

Fruitful Nights on Taianomainen alkoholiton hemmotteluvoide, joka häivyttää pikkuvirheitä ja antaa iholle tasaisen pehmeän pinnan. Voide poistaa kuolleita ihosoluja ja yön jälkeen paljastuu levännyt nuoremman näköinen iho. Valmistuksessa käytetty mm. aprikoosia, hibiskusta ja ruusunmarjaa, jotka kosteuttavat, rauhoittavat ja eheyttävät. Tuote koostuu 90,10%:sti sertifioiduista orgaanisista raaka-aineista.

Green People Eye Gel

Green People Eye Gel silmänympärysgeeli (day) 10ml

Virkistävä ja viilentävä silmänympärysgeeli.

Turvotusta poistava Eye Gel silmänympärysgeeli on tarkoitettu päiväkäyttöön ja sopii loistavasti mekinalustuotteeksi. Se kiinteyttää väsynyttä silmänympärysihoa ja tasoittaa pieniä juonteita. Tuotteen valmistuksessa käytetty mm. sinistä kamomillaa, merilevää ja tarakesalpiniaa, jotka ovat tunnettuja rauhoittavasta ja tulehduksia parantavasta vaikutuksestaan. Tuote koostuu 85,85%:sti sertifioiduista orgaanisista raaka-aineista

Green People Eye Cream

Green People Eye Cream silmänympärysvoide (night) 10ml

Täyteläinen, hoitava ja silottava silmänympärysvoide.

Runsaasti välttämättömiä rasvahappoja sisältävä silmänympärysvoide on tarkoitettu yökäyttöön tai kuivalle iholle pävittäiseen käyttöön. Tuotteella on voimakas ihoa rauhoittava vaikutus, koska se sisältää merilevää ja rohdoskasvinakin käytettyä kevätesikkoa. Avokado siloittaa, pehmentää ja toimii antioksidanttina. Tuote koostuu 92,37%:sti sertifioiduista orgaanisista raaka-aineista.

Green People Body Comfort

Green People Body Comfort vartalovoide 200ml

Täyteläisen silkkinen luonnonmarjavartalovoide.

Body Comfort on herkullinen vartalovoide, joka sisältää mm. vadelmaa, mustikkaa ja mansikkaa. Lisäksi vartalovoiteessa on runsaasti välttämättömiä rasvahappoja ja luonnonöljyjä (auringonkukka, hamppu, jojoba). Tämä ilman kemikaaleja valmistettu luonnonmukainen vartalovoide jättää ihon silkkisen pehmeäksi ja taistelee ikääntymistä vastaan. Tuotteessa on raikas luonnonmarjojen tuoksu. Tuote koostuu 93,75%:sti sertifioiduista orgaanisista raaka-aineista.

Green People Help at Hand

Green People Help at Hand käsivoide 50ml

Pehmyt käsivoide.

 

Green People Gentle Cleanse

Green People Day Solution päivävoide SPF15 50ml

Antioksidanttinen ihoa suojaava päivävoide.

Day Solution kosteuttava päivävoide antaa luonnonmukaisen UVA-/UVB aurinkosuojan. Sen sisältämät antioksidantit parantavat haitallisten vapaiden radikaalien aiheuttamia ihovaurioita (ennenaikainen ikääntyminen). Tuotteen valmistuksessa käytetty mm. aloe Veraa, vihreää teetä, ruusunmarjauutetta ja kamomillaa, jotka kiinteyttävät, vahvistavat ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Tuote koostuu 85,10%:sti sertifioiduista orgaanisista raaka-aineista.

Green People Gentle Tone

Green People Gentle Tone kohottava päivävoide 50ml

Mieto, ihoa kiinteyttävä kosteusvoide.

Gentle Tone on koostumukseltaan erittäin kevyt kosteusvoide.Valmistuksessa käytetty mm. Ikikukkaa, kamomillaa ja kurjenpolvea joilla on punaisuutta tasaava, ihoa rauhoittava sekä rentouttava vaikutus. Voidaan sekoittaa myös meikkivoiteeseen “luonnollisen kasvojenkohotuksen aikaansaamiseksi.

Green People No Scent Cleanser

Green People No Scent Cleanser tuoksuton puhdistusmaito 200ml

Hellävarainen ja tuoksuton kasvojen-ja meikinpuhdistusaine.

Erityisen herkälle iholle tarkoitettu No Scent Cleanser on mieto ja hellävarainen puhdistustuote, joka poistaa lian ja meikin tehokkaasti. Voidaan käyttää myös vedenkestävän meikin poistoon. Tuotteen valmistuksessa on käytetty orgaaninen aloe vera, kamomilla ja rohtosalkoruusu. Nämä hoitavat ja rauhoittavat ihoa. Runsaat kasviöljyt (jojoba, auringonkukka, hamppu) säilyttävät ihon kosteustasapainon ja jättävät ihoan pehmeän tuntuiseksi. Tuote koostuu 93,77%:sti sertifioiduista orgaanisista raaka-aineista.

Green People No Scent 24 Hour Cream

Green People No Scent 24 Hour Cream 24 tunnin kosteusvoide 50ml

Suojaava ja kosteuttava tuoksuton 24-tunnin voide.

No Scent 24-tunnin voide soveltuu kaikille ihotyypeille. Koska ei sisällä eteerisiä öljyjä käy myös erittäin herkälle iholle. Tuotteen valmistuksessa on käytetty mm. avocadoa, joka sisältää runsaasti A, D ja E-vitamiinia. Nämä kosteuttavat ja uusivat ihoa. Avocado imeytyy syvälle ihokerroksiin ja lievittää ihosairauksien aiheuttamaa kutinaa ja hoitaa ikääntyneempääkin kosteusköyhää ihoa. Luonnon antioksidantti helokkiöljy piristää ihosolujen aineenvaihduntaa ja auttaa säilyttämään ihon nuorekkuuden sekä kosteustasapainon. Tuote koostuu 94,12%:sti sertifioiduista orgaanisista raaka-aineista.

Green People No Scent Deodorant

Green People No Scent Deodorant tuoksuton deodorantti 75ml

Tuoksuton hellävarainen herkän ihon deodorantti.

Hellävarainen, mutta tehokas No Scent tuoksuton deodorantti ei häiritse ihon normaalia hikoilua eikä tuki ihohuokosia. Deodorantin valmistuksessa käytetty mm. taikapähkinää ja oliivin lehti-uutetta joilla on todettu olevan tulehduksia parantavia, ihoa rauhoittavia sekä antiseptisiä ominaisuuksia. Tuote soveltuu hellävaraisten ja hoitavien ominaisuuksien puolesta myös psoriaasiksesta tai ihottumasta kärsiville henkilöille. Tuote koostuu 84,40%:sti sertifioiduista orgaanisista raaka-aineista.

Green People sun lotion SPF25 medium protection aurinkovoide 200ml

Herkän ihon tuoksuton aurinkosuojavoide.

Green People SPF25 on tuoksuton aurinkosuojavoide ja soveltuu erittäin herkälle iholle. Luonnollisen UVA/UVB suojan iholle tuovat mm. luonnollinen kanelihappo ja alppitähtiuute. Tuote koostuu 82%:sti sertifioiduista orgaanisista raaka-aineista.

Green People sun lotion SPF15 medium protection aurinkovoide 200ml

Rusketusta tehostava aurinkosuojavoide.

Tuote antaa keskitason aurinkosuojan UVA/UVB säteilyä vastaan käyttäen luonnollisia ainesosia, kuten titaanidioksidi, luonnollinen kanelihappo ja alppitähtiuute. Sisältää johanneksenleipäpuusta saadun luonnollisen rusketuksen kiihdyttäjän, joka parantaa rusketustasi jopa 25%. Tuote on vedenkestävä ja sisältää 82% sertifioituja luomu-raaka-aineita.

Green People after sun cooling moisture binding kosteusvoide auringonoton jälkeen 200ml

Viilentävä ja hoitava After Sun auringonoton jälkeen.

Green People After Sun vähentää ihon kuoriutumista ja auttaa ihon korjaantumisprosesseja auringonoton jälkeen. Orgaaninen Aloe Vera, kehäkukka ja Minttu villentävät, kosteuttavat ja rauhoittavat auringon kuumentamalla iholla. 94% sertifioituja raaka-aineita.

 

 

 

JÄlleenmyyjÄt

 

  • Jalleenmyyja 1
  • Jalleenmyyja 2