• Hollywood Glamour Secret 30th Celebration • Hollywood Glamour Secret 30th Celebration
• Hollywood Glamour Secret 30th Celebration • Hollywood Glamour Secret 30th Celebration 

Greenscape

Englantilainen Greenscape-tuotemerkki tarjoaa korkealaatuisia ja luonnollisia ihonhoitotuotteita jokapäiväiseen käyttöön. Greenscape on sitoutunut hyödyntämään parhaita luonnollisia, aktiivisia ja luonnonmukaisia ainesosia teknisesti pitkälle kehitetyissä tuotteissa. Kaikki Greenscape-tuotteet täyttävät seuraavat vaatimukset:

 • ne sisältävät eettisesti tuotettuja ensiluokkaisia ainesosia ja niissä on käytetty vain arvostettujen valmistajien tuottamia aineita
 • niissä on käytetty kasviperäisiä, bioaktiivisia tehoaineita
 • niissä on käytetty sertifioituja, luonnonmukaisesti tuotettuja ainesosia
 • tuotteet eivät sisällä haitallisia ihonpuhdistusaineita, parabeeneja, mineraaliöljyä, vaseliinia, monoetanoliamiinia (MEA), dietanoliamiinia (DEA) eivätkä keinotekoisia väriaineita
 • tuotteita ei ole testattu koe-eläimillä


Greenscape-tuotteiden valmistaja, the Somerset Toiletry Company, on pidättäytynyt hankkimasta tuotteilleen luonnonmukaisesti tuotetun tuotteen sertifikaattia, ennen kuin sertifikaatteja myöntävät kilpailevat "viranomaiset" ovat yhdistyneet ja luonnonmukaisesti tuotettuja hygieniatuotteita koskeva maailmanlaajuinen standardi on hyväksytty. Kaikki Greenscape-tuotepakkaukset täyttävät seuraavat vaatimukset:

 • ei ylimääräisiä pakkauksia
 • mahdollisimman vähän jätettä
 • kaikki jäte kierrätetään uusiksi materiaaleiksi
 • pakkauksissa käytetään mahdollisimman vähän tarroja ja liima-aineita
 • käytämme ympäristön kannalta vastuullisten valmistajien tuotteita


Organic Shea Butter

Karitevoita saadaan karitepuusta, jota viljellään kaikkialla Afrikassa Saharan eteläpuolisella alueella, ja sitä uutetaan pähkinän sisällä olevasta ytimestä. Karitevoi on upea välttämättömien rasvahappojen sekä A-, D-, E- ja F-vitamiinin lähde, minkä ansiosta se on hyvin rauhoittava, kosteuttava ja ihoa hellävaraisesti hoitava ainesosa. Organic Shea Butter -tuotesarjassa karitevoi on yhdistetty muihin afrikkalaista alkuperää oleviin uutteisiin, kuten marulaöljyyn ja kigeliauutteeseen. Karitevo

 • on erinomainen herkälle ja allergiaan taipuvaiselle iholle
 • suojaa ihoa veden, tuulen ja auringon aiheuttamilta vahingoilta
 • voi auttaa lieventämään raskausarpia ja arpeutumista
 • auttaa kosteuttamaan ikääntyvää ihoa


Greenscape Organic Shea Butter Shower Gel 500 ml

Organic Shea Butter Shower Gel 500 ml

Karitevoi pehmentää ja parantaa kuivaa tai ärsyyntynyttä ihoa jättäen sen silkkisen pehmeäksi. Kigelia-hedelmän uute sisältää runsaasti tulehduksia parantavia ainesosia, bioflavonoideja ja antioksidantteja. Se kiinteyttää ihoa ja parantaa sen väriä. Uutteen tiedetään myös rauhoittavan ihottumaa ja akneen taipuvaista ihoa. Aloe vera sisältää tulehduksia parantavia ainesosia ja edistää ihosolujen uusiutumista auttaen siten ylläpitämään ihon terveyttä.

Greenscape Organic Shea Butter Body Lotion 500 ml

Organic Shea Butter Body Lotion 500 ml

Karitevoi pehmentää ja parantaa kuivaa tai ärsyyntynyttä ihoa jättäen sen silkkisen pehmeäksi. Helposti imeytyvä marulaöljy parantaa ihon kosteustasoa, vähentää punoitusta ja rauhoittaa sekä pehmentää ja silottaa ihoa. Baobab-öljy parantaa ihon kimmoisuutta ja edistää aktiivisesti ihosolujen uusiutumista tukkimatta ihohuokosia. Sopii kaikille ihotyypeille.

Greenscape Organic Shea Butter All Over Body Moisturiser 250 ml

Organic Shea Butter All Over Body Moisturiser 250 ml

Karitevoi pehmentää ja parantaa kuivaa tai ärsyyntynyttä ihoa jättäen sen silkkisen pehmeäksi. Kookosöljy auttaa vähentämään vapaiden radikaalien aiheuttamia vahinkoja. Erinomainen voide, joka hoitaa kuivaa, karkeaa tai ryppyistä ihoa. Helposti imeytyvä marulaöljy parantaa ihon kosteustasoa, vähentää punoitusta ja rauhoittaa sekä pehmentää ja silottaa ihoa. Baobab-öljy parantaa ihon kimmoisuutta ja edistää aktiivisesti ihosolujen uusiutumista tukkimatta ihohuokosia.
Kookosöljyn ansiosta tuote soveltuu erinomaisesti käytettäväksi erittäin kuiville alueille, kuten polvien ja kyynärpäiden iholle.

Greenscape Organic Shea Butter Salt Scrub 500 ml

Organic Shea Butter Salt Scrub 500 ml

Suolakristalleilla on runsaasti hoitavia ominaisuuksia: ne parantavat verenkiertoa, kuorivat ihoa, edistävät ihosolujen uusiutumista ja sisältävät iholle tarpeellisia mineraaleja. Soijaöljy sisältää isoflavoneita, jotka ehkäisevät auringon haittavaikutuksia. Soijaöljy heleyttää ja kaunistaa ihoa. Karitevoi pehmentää ja parantaa kuivaa tai ärsyyntynyttä ihoa jättäen sen silkkisen pehmeäksi. Helposti imeytyvä marulaöljy parantaa ihon kosteustasoa, vähentää punoitusta ja rauhoittaa sekä pehmentää ja silottaa ihoa.

Käyttö: Levitä kosteutetulle iholle, hiero ihoon pyörivin liikkein aloittaen jaloista ja edeten ylöspäin. Huuhtele lämpimällä vedellä.

 

 

Greenscape Organic Shea Butter Hand Wash 500 ml

Organic Shea Butter Hand Wash 500 ml

Karitevoi pehmentää ja parantaa kuivaa tai ärsyyntynyttä ihoa jättäen sen silkkisen pehmeäksi. Kigelia-hedelmän uute sisältää runsaasti tulehduksia parantavia ainesosia, bioflavonoideja ja antioksidantteja. Uutteen tiedetään myös rauhoittavan ihottumaa ja akneen taipuvaista ihoa. Aloe vera sisältää tulehduksia parantavia ainesosia ja edistää ihosolujen uusiutumista auttaen siten ylläpitämään ihon terveyttä. Saippuaton.

 

 

Greenscape Organic Shea Butter Hand Cream 100 ml

Organic Shea Butter Hand Cream 100 ml

Karitevoi pehmentää ja parantaa kuivaa tai ärsyyntynyttä ihoa jättäen sen silkkisen pehmeäksi. Manteliöljyä saadaan mantelipuun hedelmien kuivatuista kivistä. Se sisältää runsaasti ravitsevia A-, B1-, B2-, B6- ja E-vitamiineja ja ravitsee kaikkia ihotyyppejä. Helposti imeytyvä marulaöljy parantaa ihon kosteustasoa, vähentää punoitusta ja rauhoittaa sekä pehmentää ja silottaa ihoa. Baobab-öljy parantaa ihon kimmoisuutta ja edistää aktiivisesti ihosolujen uusiutumista.

 

 

Greenscape Organic Shea Butter Moisturising Soap 200 g

Organic Shea Butter Moisturising Soap 200 g

Kolminkertaisesti jauhettu, kosteuttava saippua takaa ihanan miellyttävän puhdistuskokemuksen.

 

Organic Cocoa Butter


Kaakaovoi on kaakaopavusta uutettua luonnollista ja puhdasta kasvirasvaa. Tätä huippukosteuttavaa tuotetta on käytetty vuosisatojen ajan ihon pehmeyden ja joustavuuden ylläpitämiseen.

Greenscape-tuotesarjan luonnonmukaisesti tuotetuissa tuotteissa on käytetty ainoastaan hienointa luonnonmukaista kaakaovoita. Tuloksena on syntynyt ihoa aktiivisesti pehmentävä kylpy- ja ihonhoitotuotesarja.

 

Kaakaovoi

 • sisältää runsaasti luonnon antioksidantteja ja luonnollisia rasvoja
 • se imeytyy helposti ihoon ja suojaa ihoa ympäristön aiheuttamilta haitoilta
 • sopii herkälle iholle
 • antaa upean tuoksun Greenscape Organic Cocoa Butter jättää ihon pehmeäksi ja sileäksi. Se suojaa ihoa ympäristön haittavaikutuksilta ja auttaa ylläpitämään kosteustasapainoa.
Greenscape Organic Cocoa Butter Shower Gel 500 ml

Organic Cocoa Butter Shower Gel 500 ml

Huippukosteuttava kaakaovoiuute sisältää antioksidantteja ja sillä on erinomaisia rauhoittavia ja parantavia ominaisuuksia. Kigelia-hedelmän uute sisältää runsaasti tulehduksia parantavia ainesosia, bioflavonoideja ja antioksidantteja. Se kiinteyttää ihoa ja parantaa sen väriä. Uutteen tiedetään myös rauhoittavan ihottumaa ja akneen taipuvaista ihoa. Aloe vera sisältää tulehduksia parantavia ainesosia ja edistää ihosolujen uusiutumista auttaen siten ylläpitämään ihon terveyttä ja palauttaen ihon heleyden.

 

Greenscape Cocoa Butter Body Lotion 500 ml

Cocoa Butter Body Lotion 500 ml

Huippukosteuttava kaakaovoi sisältää antioksidantteja ja sillä on erinomaisia rauhoittavia ja parantavia ominaisuuksia. Mankettiöljy suojaa luonnollisesti ihoa ankarilta sääoloilta. Se sisältää runsaasti oleosteariinihappoa, joka suojaa ihoa ultraviolettisäteilyltä. Kookosöljy auttaa vähentämään vapaiden radikaalien aiheuttamia vahinkoja ja vahvistaa ihon sitovia kudoksia. Sopii erinomaisesti kuivalle iholle.

Greenscape Organic Cocoa Butter All Over Body Moisturiser 250 ml

Organic Cocoa Butter All Over Body Moisturiser 250 ml

Huippukosteuttava kaakaovoi sisältää antioksidantteja ja sillä on erinomaisia rauhoittavia ja parantavia ominaisuuksia. Kookosöljy auttaa vähentämään vapaiden radikaalien aiheuttamia vahinkoja ja vahvistaa ihoa. Mankettiöljy suojaa luonnollisesti ihoa ankarilta sääoloilta. Se sisältää runsaasti oleosteariinihappoa, joka suojaa ihoa ultraviolettisäteilyltä. E-vitamiini ylläpitää ihon öljytasapainoa ja auttaa estämään nestehukkaa. E-vitamiinilla on tunnetusti ikääntymistä hidastavia ominaisuuksia; se vähentää raskausarpien ja ihon pikkuvirheiden syntymistä ja säilyttää ihon nuorekkuuden ja hehkeyden.

Käyttö: Hiero koko vartalon alueelle erityisesti kylvyn tai saunan jälkeen, kun ihosi on lämmin ja edesauttaa voin sulamista. Ravitsee, kosteuttaa ja kirkastaa ihoa.

Greenscape Cocoa Butter Salt Scrub 500 g

Cocoa Butter Salt Scrub 500 g

Myski-huuhteluaine

Suolalla on runsaasti hoitavia ominaisuuksia: se parantaa verenkiertoa, kuorii ihoa, edistää solujen uusiutumista ja sisältää iholle tärkeitä mineraaleja. Soijaöljy sisältää isoflavoneita, jotka torjuvat uv-säteilyn iholle aiheuttamia vaikutuksia. Soijaöljy heleyttää ja kaunistaa ihoa. Kookosöljy auttaa vähentämään vapaiden radikaalien aiheuttamia vahinkoja ja vahvistaa ihon sitovia kudoksia. Mankettiöljy suojaa luonnollisesti ihoa ankarilta sääoloilta. Se sisältää runsaasti oleosteariinihappoa, joka suojaa ihoa ultraviolettisäteilyltä.

 

Organic Cocoa Butter Hand Wash 500 ml

Organic Cocoa Butter Hand Wash 500 ml

Huippukosteuttava kaakaovoiuute sisältää antioksidantteja ja sillä on erinomaisia rauhoittavia ja parantavia ominaisuuksia. Kigelia-hedelmän uute sisältää runsaasti tulehduksia parantavia ainesosia, bioflavonoideja ja antioksidantteja. Se kiinteyttää ihoa ja parantaa sen väriä. Uutteen tiedetään myös rauhoittavan ihottumaa. Aloe vera sisältää tulehduksia parantavia ainesosia ja edistää ihosolujen uusiutumista auttaen siten ylläpitämään ihon terveyttä ja palauttaen ihon heleyden. Saippuaton.

Greenscape Organic Cocoa Butter Hand & Nail Cream 100 ml

Organic Cocoa Butter Hand & Nail Cream 100 ml

Huippukosteuttava kaakaovoi sisältää antioksidantteja ja sillä on erinomaisia rauhoittavia ja parantavia ominaisuuksia. Tästä syystä se sopii täydellisesti kuivuuttaan halkeilevien käsien ihon kosteutukseen. Kookosöljy auttaa vähentämään vapaiden radikaalien aiheuttamia vahinkoja ja vahvistaa ihon sitovia kudoksia. Sopii erinomaisesti käytettäväksi kuiville käsille. Mankettiöljy suojaa luonnollisesti ihoa ja kynsiä ankarilta sääoloilta. Se sisältää runsaasti oleosteariinihappoa, joka suojaa ihoa uv-säteilyltä. E-vitamiini ylläpitää ihon öljytasapainoa ja auttaa estämään nestehukkaa. E-vitamiinilla on tunnetusti ikääntymistä hidastavia ominaisuuksia; se vähentää ihon pikkuvirheiden syntymistä ja säilyttää ihon nuorekkuuden ja hehkeyden.

Organic Cocoa Butter Moisturising Soap 200 g

Organic Cocoa Butter Moisturising Soap 200 g

Kolminkertaisesti jauhettu kaakaovoisaippua puhdistaa ihanasti. Kosteuttaa erinomaisesti herkkää ihoa.

 

Organic Olive Oil


Rauhan, kunnian ja elämän symbolina tunnettu oliivipuu on yksi vanhimmista rohtoina käytetyistä kasveista. Välimeren alueen asukkaat ovat vuosisatojen ajan olleet tietoisia oliiviöljyn hyödyistä. Greenscape Olive -tuotesarja sisältää myös granaattiomena- ja kehäkukkauutteita, jotka nuorentavat ja korjaavat ihoa. Tuotteissamme käytettyä oliiviöljyä uutettaessa ei käytetä kemiallisia aineita, jotta oliiviöljyn luonnolliset vitamiinit säilyisivät. Oliiviöljy

 • ylläpitää ihon joustavuutta
 • parantaa hiertymät ja rauhoittaa auringon polttavaa ja veden kuivaavaa vaikutusta
 • sisältää runsaasti A-, B1-, B2-, C-, D-, E-, ja K-vitamiinia sekä rautaa
 • uudistaa ihoa ja säätelee luonnollisia kosteusjärjestelmiä

 

Greenscape Organic Olive Oil sisältää runsaasti antioksidantteja ja sillä on samoja ominaisuuksia kuin ihon luonnollisilla öljyillä. Se pehmentää ja silottaa ihoa.

Greenscape Organic Olive Shower Gel 500 ml

Organic Olive Shower Gel 500 ml

Oliivinlehtiuute sisältää runsaasti antioksidantteja, vitamiineja ja rautaa. Se on luonnollisesti kosteuttava, ihoa stimuloiva ja parantava. Kehäkukkauute parantaa arpia ja estää niiden syntymisen. Sillä on voimakkaita ikääntymistä hidastavia ominaisuuksia. Granaattiomena sisältää runsaasti C-vitamiinia ja luonnon antioksidantteja. Aloe vera sisältää tulehduksia parantavia ainesosia ja edistää ihosolujen uusiutumista auttaen siten ylläpitämään ihon terveyttä. Rosmariininlehti on tunnettu antiseptisistä ominaisuuksistaan ja se sisältää myös runsaasti antioksidantteja.

Greenscape Organic Olive Body Lotion 500 ml

Organic Olive Body Lotion 500 ml

Oliiviöljy sisältää runsaasti antioksidantteja, vitamiineja ja rautaa. Se on luonnollisesti kosteuttava, ihoa stimuloiva ja parantava. E-vitamiini ylläpitää ihon öljytasapainoa ja auttaa estämään nestehukkaa. E-vitamiinilla on ikääntymistä hidastavia ominaisuuksia ja se saattaa vähentää raskausarpien ja ihon pikkuvirheiden syntymistä. Kehäkukkauute parantaa arpia ja estää niiden syntymisen. Sillä on voimakkaita ikääntymistä hidastavia ominaisuuksia.

Greenscape Organic Olive All Over Body Moisturiser 250 ml

Organic Olive All Over Body Moisturiser 250 ml

Oliiviöljy sisältää runsaasti antioksidantteja, vitamiineja ja rautaa. Se on luonnollisesti kosteuttava, ihoa stimuloiva ja parantava. Oliiviöljy uudistaa ihokudosta ja pystyy säätelemään ihon luonnollisia kosteusjärjestelmiä. Kookosöljy on luonnon runsain triglyseridien lähde; ne toimivat ihon henkivartijoina. Kehäkukkauute parantaa arpia ja ehkäisee niiden syntymisen. Se myös ehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä. Granaattiomena sisältää runsaasti C-vitamiinia ja luonnon antioksidantteja.

Greenscape Organic Olive Oil Salt Scrub 500 g

Organic Olive Oil Salt Scrub 500 g

Oliiviöljy sisältää runsaasti antioksidantteja, vitamiineja ja rautaa. Se kosteuttaa ihoa luonnollisesti sekä stimuloi ja parantaa sitä. Suolalla on runsaasti hoitavia ominaisuuksia: se parantaa verenkiertoa, kuorii ihoa, edistää solujen uusiutumista ja sisältää iholle tärkeitä mineraaleja. Soijaöljy sisältää isoflavoneita, jotka torjuvat uv-säteilyn haittavaikutuksia. Soijaöljy heleyttää ja kaunistaa ihoa. E-vitamiini ylläpitää ihon öljytasapainoa ja auttaa estämään nestehukkaa. E-vitamiinilla on tunnetusti ikääntymistä hidastavia ominaisuuksia; se vähentää raskausarpien ja ihon pikkuvirheiden syntymistä ja säilyttää ihon nuorekkuuden ja hehkeyden.

Greenscape Organic Olive Foaming Hand Wash 500 ml

Organic Olive Foaming Hand Wash 500 ml

Oliivinlehtiuute sisältää runsaasti antioksidantteja, vitamiineja ja rautaa. . Se kosteuttaa ihoa luonnollisesti sekä stimuloi ja parantaa sitä. Aloe vera sisältää tulehduksia parantavia ainesosia ja edistää ihosolujen uusiutumista auttaen siten ylläpitämään ihon terveyttä. Rosmariininlehti on tunnettu antiseptisistä ominaisuuksistaan ja se sisältää myös runsaasti antioksidantteja. Saippuaton.

Greenscape Organic Olive Hand Cream 100 ml

Organic Olive Hand Cream 100 ml

Oliiviöljy sisältää runsaasti antioksidantteja, vitamiineja ja rautaa. . Se kosteuttaa ihoa luonnollisesti sekä stimuloi ja parantaa sitä. Se sopii täydellisesti kuivuuttaan halkeilevien käsien ihon kosteutukseen. Manteliöljyä saadaan mantelipuun hedelmien kuivatuista kivistä. Se sisältää runsaasti A-, B1-, B2-, B6- ja E-vitamiineja ja ravitsee kaikkia ihotyyppejä. Kehäkukkauute parantaa arpia ja estää niiden syntymisen. Sillä on voimakkaita ikääntymistä hidastavia ominaisuuksia.

Käyttö: Hiero puhtaisiin käsiin ja kynsille. Käytettynä yhdessä puuvillahansikkaiden kanssa se toimii yön ajan tehohoitona.

Greenscape Organic Olive Moisturising Soap 200 g

Organic Olive Moisturising Soap 200 g

Tuoksuva, kolminkertaisesti jauhettu oliiviöljysaippua puhdistaa ihanan miellyttävästi.

Honey


Hunaja sisältää runsaasti ravintoaineita sekä vitamiineja, kivennäisaineita ja aminohappoja, jotka ravitsevat ja kaunistavat ihoa. Hunajaa on käytetty jo vuosisatojen ajan ja se kosteuttaa kuivaa ihoa luonnollisesti. Organic Honey - tuotelinjassa on yhdistetty sekä hunajaa että ihoa kosteuttavia karitevoi-, kookosöljy- ja manteliöljuutteita. Ihoa kosteuttava ja hoitava kasviperäinen viikunauute sekä puhdistava ja hoitava viikunauute sekä puhdistava ja energisoiva merilveäuute tuovat yhdessä esiin ihon kauneuden.

 

Greenscape Honey Shower Gel 500 ml

Honey Shower Gel 500 ml

 Ihoa rauhoittavaa luomuhunajaa on käytetty satojen vuosien ajan ihon terveyden, ulkonäön ja tunnun parantamiseksi. Viikunan kosteuspitoisuus ja sen sisältämät kivennäisaineet sekä merilevän lukuisat hivenainet puhdistavat ihoa huolellisesti. Tuloksena on kuihkukokemus, joka muistuttaa muinaisia kylpyrituaaleja.

Greenscape Honey Hand and Body Lotion 500 ml

Honey Hand and Body Lotion 500 ml

Luomuhunaja on tehokkaimpia kosteuttavia aineita, joita käytettiin jo muinoin Välimeren maissa. Luomuhunaja kosteuttaa kuivaa ihoa luonnollisesti. Viikuna on osoittautunut aikojen saatossa yhdeksi suurimmista kauniin ihon salaisuuksista. Merilevä- ja rosmariiniuute parantavat luonnollisesti verenkiertoa virkistäen, pehmentäen ja kosteuttaen ihoa.

Greenscape Honey Salt Scrub 500 ml

Honey Salt Scrub 500 ml

Hyödynnämme Välimeren muinaisten lääkeaineluetteloiden salaisuuksia ja tuomme esiin luonnollisen ja terveen ihon. Sukupolvien ajan käytetty pehmentävä luomuhunaja puhdistaa ihoa samalla kun runsaasti antioksidantteja sisältävä E-vitamiini uudistaa ja suojaa sitä. Merisuola virkistää ja kuorii ihoa luonnollisesti tuoden esiin ihon kauneuden.

Greenscape Honey All Over Body Moisturiser 250 g

Honey All Over Body Moisturiser 250 g

Jo muinaisissa lääkeineluetteloissa kuvailtiin luomuhunajan sisältämiä monenlaisia vitamiineja ja kivennäisaineita, joilla saa aikaan luonnollisen terveen ihon. Karitevoin ihoa kosteuttavat ominaisuudet muodostavat yhdessä merilvä-, rosmariini- ja viikunauutteen kanssa ylellisen voiteen, joka pehmentää, silottaa ja hellii ihoa.

Greenscape Honey Hand and Nail Cream 100 ml

Honey Hand and Nail Cream 100 ml

Paljastamme Välimeren muinaisten lääkeaineluetteloiden salaisuudet - tuloksena on luonnollisen terve iho. Tuotteen sisältämä luomuhunaja palauttaa käsien ihon täyteläisyyden ja kosteuden ja korjaa ihoa. Runsaasti antioksidantteja sisältävä viikunauute torjuu luonnollisesti vapaiden radikaalien aiheuttamia vahinkoja. Kivennäisaineita runsaasti sisältävä merileväuute puolestaan palauttaa ihon tasapainon ja kosteuttaa sitä.

Greenscape Foaming Hand Wash 500 ml

Honey Foaming Hand Wash 500 ml

Tuoksuva ja suojaava saippuaton käsienpesuneste. Luomuhunajaa sisältävä vaahtoava liuos kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Ihoa parantavat merilevä-, viikuna ja rosmariiniuutteet myös puhdistavat ihoa aidon hellävaraisesti. Hyödynnämme Välimeren muinaisten lääkeaineluetteloiden salaisuuksia kauniiden ja terveiden käsien aikaan saamiseksi.

Greenscape Honey Soap in Dish 200 g

Honey Soap in Dish 200 g

Tuoksuva, puhtaasti kasviperäinen "triple milled"-hunajasaippua puhdistaa ihanasti ja miellyttävästi ihoa.