• Hollywood Glamour Secret 30th Celebration • Hollywood Glamour Secret 30th Celebration
• Hollywood Glamour Secret 30th Celebration • Hollywood Glamour Secret 30th Celebration 
30th Celebration

Joe Blasco Cosmetics


Joe Blasco - sarjaan kuuluu värikosmetiikka ja ihonhoitotuotteet.

Sinun valintasi on Joe Blasco silloin, kun päätät olla huolitellusti kaunis ja vaadit meikiltäsi luonnollisuutta ja kestävyyttä.

Joe Blasco -meikkituotteet sisältävät paljon väripigmenttejä, joten
ne ovat käytössä erittäin riittoisia. Tuloksena on upea meikki,
joka kestää iholla korjailematta koko päivän ja jopa veden, uimisen ja  saunomisen.
Joe Blasco -tuotteet ovat myös ihotautilääkäreiden suosittelemia.


Joe Blascon Skin Care Collection -ihonhoitotuotteet sopivat
kaikille ihotyypeille ja auttavat tehokkaasti ihon omaa puolustuskykyä. Sarjan tuotteet sisältävät merilevistä saatuja mineraali- sekä hivenaineita ja ovat kaikki listattu Helsingin allergia- ja astmayhdistyksessä.


Joe Blasco historiaa

Joe Blasco opiskeli meikkitaiteilijaksi kuuluisien Hollywood meikkitaiteilijoiden assistenttina. Hän aloitti alalla vuonna 1962, jolloin hän oli vasta 16-vuotias. Vuonna 1968 hän aloitti meikkitaiteilijoiden kouluttamisen omassa pienessä meikkikoulussaan, josta hänen tekemänsä kehitystyön jälkeen tuli meikkitaiteen ensimmäinen täysipäivänen ammattiin valmistava meikkikoulu.

Joe BlascoJoe Blasco siirtyi työskentelemään televisiolle ja sieltä elokuvastudioille, joissa hän toimi meikkien sekä erikoistehosteiden asiantuntijana. Hän oli myös tunnettujen näyttelijöiden kuten Lauren Bacallin, Carol Byrnettin, Bette Midlerin, Orson Wellesin, Ronda Barrettin ja Olivia Newton-Johnin henkilökohtainen meikkaaja.

Vuonna 1976 Joe Blasco perusti oman meikkikoulunsa Hollywoodiin. Tunnetun meikkitaiteilijan koulun suosio oli suuri ja suosio jatkuu edelleen.


Tänä päivänä hänen meikkikoulunsa sijaitsevat Hollywoodissa ja Orlandossa, Floridassa. Useimmat Hollywoodin meikkitaiteilijoista ovat Joe Blascon kouluttamia. Esimerkiksi meikkitaiteilija Matthew W. Mungle sai luomastaan Draculasta Oscar-palkinnon.