• Hollywood Glamour Secret 30th Celebration • Hollywood Glamour Secret 30th Celebration
• Hollywood Glamour Secret 30th Celebration • Hollywood Glamour Secret 30th Celebration 

Joe Blasco irto- ja puristepuuterit tarkoitettu meikin viimeistelyyn, kiinnitykseen ja korjailuun. Antavat kestävän ja  luonnollisen lopputuloksen.

Joe Blasco -irtopuuteri

Joe Blasco -irtopuuteri on erittäin hienojakoinen ja kiinnittää meikin huomaamattomasti antaen iholle luonnollisen ja kuulaan lopputuloksen. Parantaa meikin kestävyyttä. Valittavana kolme eri sävyä.


Pohjusta kasvot Joe Blasco Ultra Base -meikkivoiteella ja kiinnitä meikki Joe Blasco -irtopuuterilla. Irtopuuterin mukana puuterivippa.

Irtopuuteri
No-Colour No-Colour Light Light Medium Medium

Joe Blasco -puristepuuteri

Joe Blasco -puristepuuteri on erittäin hienojakoinen ja sopii meikin korjailuun sekä kasvojen varjostamiseen ja muotoiluun. Joe Blasco -puristepuuterit ovat käytössä huomaamattomia. Puristepuutereista Dark sekä Bronze sävyjä voi käyttää myös kasvojen varjostamiseen sekä aurinkopuuterina.


Käytä Joe Blasco -puristepuuteria meikin korjailuun päivän mittaan. Puuterirasiassa mukana myös kätevä peili ja puuterivippa.

Puristepuuteri
Light Finish Powder Light Finish Powder Medium Finish Powder Medium Finish Powder Dark Finish Powder Dark Finish Powder
Bronze Finish Powder Bronze Finish Powder        

Joe Blasco -helmiäiskorostusväri   HiTone Bronzer

Joe Blasco -helmiäiskorostusvärillä taiot ihollesi juhlavan, kauniin helmiäisen hohteen. Joe Blasco -helmiäiskorostusväri on jauhemainen ja helppo käyttää.


Käytä Joe Blasco HiTone Bronzeria antamaan upea hehku kasvoillesi! Levitä isolla siveltimellä poskipäille, decolteelle tai käytä luomivärinä.

Helmiaiskorustusvari
Helmiaiskoroste Helmiäiskoroste